Als je één dag per week geen vlees eet….

Biologisch vlees eten? Geen vlees eten? Vlees uit de bio industrie eten? Iedereen maakt daar een eigen keuze in. Als je besluit om één dag per week geen vlees te eten dan heeft dit al enorme voordelen.

Je kunt ons op ons eigen domein lezen wat het betekent als je één dag per week geen vlees eet.

We hebben ons blog verhuisd naar ons eigen domein. Alle reacties zijn meeverhuisd en je kunt daar natuurlijk ook reageren.

3 Reacties

  1. Hai Manon,
    Alweer zo’n goede blog! Als ik dit soort cijfers lees ben ik zo blij dat ik al 16 jaar vegetariër ben….Ik hoop dat je veel mensen aan het denken – en doen! – kunt zetten!

  2. Van mij mag er ook best wat meer aandacht worden besteed aan dit soort thema’s. Ik eet zelf maar 1 of 2 keer per week vlees, en mijn vriend is helemaal vegetariër. Ik zou zelf niet helemaal willen stoppen met vlees eten, maar ik vind wel dat mensen erbij stil moeten staan wat ze in hun mond stoppen.

  3. Wij eten ook al een tijdje minder vlees. Reden was vooral dat veel vlees eten niet gezond is. Dat het ook beter is voor het milieu wist ik wel, maar niet dat de impact die je beschrijft zo groot is. Dusss wederom: keep up the good work!!

Reacties zijn gesloten.